KAYDUL

HUKUK


Duyurular »
Salı, 19 Mar 2024

Pendik Bahçelievler (Doğu) Mahallesinde Acele Kamulaştımra

İstanbul'un Pendik ilçesinin Doğu Mahallesinde/Bahçelievler Mahallesinde yer alan bazı taşınmazlar belediye hizmet binası, kent parkı, çok katlı otopark ve meydan projesi kapsamında acele kamulaştırılacak.

11 Mayıs 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, Bahçelievler Mahallesi'ndeki bazı taşınmazların belediye hizmet binası, kent parkı, zemin altı çok katlı otopark ve meydan projesi kapsamında Pendik Belediyesi tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Söz konusu karar, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun 27'nci maddesine göre 13 Mart'ta Bakanlar Kurulu tarafından alındı.

Resmi Gazete ilanına göre;  

“İstanbul İli, Pendik İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Taşınmazların Belediye Hizmet Binası, Kent Parkı, Zemin Altı Çok Katlı Otopark ve Meydan Projesi Kapsamında Pendik Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu’nun 27. maddesine göre, Pendik Belediyesi tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. “

Acele kamulaştırma ve takip edilecek süreçte maliklerin ve diğer hak sahiplerinin hakları bakımından TIKLAYINIZ.

Acele kamulaştırılacak taşınmazlar için TIKLAYINIZ.

 

 

 

 

Tags: acele kamulaştırma | avukat ara | kamulaştırma | kamulaştırma avukatı | kamulaştırma davaları


e-mail:
info @ kaydulhukuk.com

Telif Hakkı © 2012 Kaydul Hukuk Bürosu. Tüm hakları saklıdır. Bu sitede paylaşılan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlı olup,
Türkiye Barolar Birliğinin ilgili düzenlemeleri uyarınca reklam, teklif, hukuki öneri veya danışmanlık teşkil etmez.